Despre Noi

Cine suntem ?
Print Ideea este o afacere începuta în 2009. Echipa noastra este formata din personal cu pregatire în domeniul printului. Ne place sa spunem ca suntem specialisti în printuri de mari dimensiuni nu doar datorita utilajelor performante pe care le detinem ci si prin profesionalismul echipei si prin responsabilitate. Gama noastra de produse este aproape la fel de mare ca si experienta noastra în imprimare.

 
Ce ne diferentiaza ?
Printul este viata noastra. Suntem în permanenta inovativi, ne dorim sa avem cele mai perfomante utilaje, ne place sa propunem clientilor cele mai noi materiale. Iubim utilajele pe care le folosim, le stim fiecare piesa, le întretinem sa fie în forma.

 
Parteneriate
Numai un parteneriat deschis, bazat pe încredere, ofera rezultate bune. Prin urmare, punem mare accent pe comunicarea cu clien?ii ?i ne place sa construim parteneriate pe termen lung. Managementul firmei este direct implicat în procesul de produc?ie, astfel orice decizie poate fi luata foarte rapid pentru a nu exista întârzieri sau neclaritati.

Pentru noi calitatea si sinceritatea sunt pe primul plan. Toate lucrarile executate sunt pe materialele solicitate si platite de client. Nu aratam ceva si producem pe altceva (mai ieftin sau mai prost calitativ). Când ne angajam la un termen de finalizare al unei productii îl respectam întru-totul. Va promitem sa ne respectam toate angajamentele si la preturi uimitoare.

 

 

BRANDURI ASOCIATE
– printcenter.ro – servicii de tipar online
– onyxprint.ro – copy center, servicii personalizari
– smartgifts.ro – magazin online specializat pe cadouri personalizate
– printonwood.ro – magazin online tablouri imprimate pe lemn
.